Gázcseretelep kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

A gázcseretelepek üzemeltetésének előnyei

Bizonyára sokan elgondolkodnak, milyen jó lenne önálló vállalkozásba kezdeni, de a következő kérdésnél meg is torpannak, ez ugyanis arról szól, hogy hol a kezdőtőke? A gázcseretelep üzemeltetése alacsony gazdasági kockázattal jár, és nem kell hozzá sok kezdeti befektetés.

Vegyük sorra, miért érdemes gázcseretelepet üzemeltetni. Ha valaki már jelenleg is működtet egy kis-vállalkozást, annak jó lehetőség arra, hogy bővítse tevékenységi körét, ezáltal eggyel több okuk legyen az embereknek felkeresni. Kezdő vállalkozók számára azért jó lehetőség, mert minimális alaptőkével el lehet kezdeni és a tároló telepítése sem igényel befektetést, ezt a Prímagáz Hungária Zrt. elvégzi.


Felkeltettük érdeklődését? Üzemeltetne gázcseretelepet?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Miután a PB-gáz sok helyen nélkülözhetetlen a mindennapi élethez, működéshez, a gázcseretelep üzemeltetése hosszú távú, biztos bevételi forrást jelent. Természetesen a vállalkozás beindítása előtt célszerű felmérni az igényeket az adott területen.

A gázcseretelep üzemeltetője sosem lesz egyedül a vállalkozásával, szerződött partnerként a Prímagáz végig segíti, megosztja vele a szakmai tudást, tapasztalatokat, és gondoskodik arról, hogy a saját eszközeivel támogassa a telepen a gáz értékesítését, hiszen ez közös érdekük.

Az újonnan nyíló cseretelep elérhető lesz a www.gazcseretelepkereso.hu oldalon, így az ország bármely szegletéből rákereshetnek azok, akik épp a környéken járnak. A cseretelepnek jól megközelíthető helyen kell lennie, ez alapfeltétel ahhoz, hogy el tudjanak menni a palackokért a vásárlók. A szerződött partnernek fix nyitvatartási időt kell vállalnia, hogy kiszámítható legyen a tevékenysége.

A gázcseretelep üzemeltetéséhez a fizikai feltételeken kívül szakképzettség is szükséges, amit egy OKJ-s tanfolyamon lehet elsajátítani. A tanfolyamon a résztvevők elsajátítják a biztonságos kezeléshez szükséges ismereteket. A gázcseretelep üzemeltetője csak vállalkozó, vagy vállalkozás lehet. Ha egyéni vállalkozó működteti, akkor pontosan meg kell határozni a tevékenységi kört a vállalkozás beindításakor. Az induláskor természetesen szükség van szakhatósági engedélyekre.

A Prímagáz Hungária Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy aki gázcseretelep üzemeltetésével foglalkozik, annak biztos hátteret nyújtson és teljes mértékben elégedettek legyenek munkájával.

Felkeltettük érdeklődését? Üzemeltetne gázcseretelepet?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!