Gázcseretelep kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Csaknem 3000 Prímaenergia cseretelep működik már

Országszerte csaknem 3000 Prímaenergia gázcseretelep működik, ami teljes lefedettséget jelent. A közelmúltban bekövetkezett névváltoztatás a kiszolgálást és az általunk forgalmazott gáz minőségét nem érinti.

Szinte minden településen találunk Prímaenergia gázcseretelepet, ha az országot járjuk. A közelmúltban névváltoztatás történt, így lassan már a Prímaenergia nevet és logót keressük a gázcseretelepeken. Ez a névcsere azonban a kiszolgálás minőségét nem érinti. Cseretelepeinken fix nyitva tartási időre számíthatnak a vevők, csak olyan vállalkozókkal kötünk szerződést, akik garantálják, hogy a telepet közúton jól megközelíthető helyen üzemeltetik, és messziről is jól látható helyre kiteszik a Prímaenergia logót, zászlót.

Gázcseretelepek országszerte

Országszerte közel 3000 gázcseretelep működik. Ezeken a pontokon a háztartási gázpalackok minden típusát lehet cserélni. A területi elosztásra jellemző, hogy Borsod-Abaúj-Zemplénben üzemel a legtöbb gázcseretelepünk, szám szerint 324. Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú Bihar, valamint Bács-Kiskun megyékben is a legnagyobb lefedettségre számíthatnak vevőink.

A cseretelepek sűrűségét befolyásolja az adott országrész területe, valamint az egyéb energiellátási lehetőségek (pl. földgáz) rendelkezésre állása.


Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!