Gázcseretelep kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Karosszékből kereshetünk gázcseretelepet

Irányítószám alapján, a település neve szerint vagy térképen is megtalálhatjuk pillanatok alatt, hol vannak gázcseretelepek országszerte a gazcseretelepkereso.hu weboldalon.

Könnyebbé és kényelmesebbé vált a keresés a Prímagáz megújult honlapján. A gazcseretelepkereso.hu több paraméter megadásával mutatja meg a hozzánk legközelebb eső állomást.

A térképes kereső a Google Térkép szolgáltatására építve jeleníti meg, hol találhatók országszerte a gázcseretelepek. A teljes magyarországi nézet természetesen nehezen értelmezhető, hiszen kevesebb zöld terület látszik a képen, mint amennyi a telepet jelző piros-kék zászló. A térkép egyes részleteit kiválasztva közelíthetünk az adott településre.

Az egérrel a zászló fölé állva felbukkan az üzemeltető neve, egy kattintással pedig kinyílik a részletes információkat tartalmazó ablak. A műholdas képen utcaszintű részleteket is láthatunk, ha kíváncsiak vagyunk, hol található az adott állomás.

A kereső szöveges mezőjében kiválaszthatjuk, melyik forgalmazó hálózatában keresünk. Lehet az Agip, a Coop Hungary, az OMV, a Gázfutár, a Linde, vagy a Mobilpetrol is a kiválasztott. Ha nem tudjuk, melyiket keressük, vagy nem számít, ki a viszonteladó, akkor válasszuk az „összes hálózat” menüpontot. Ezután kiválaszthatjuk a megyét és a települést. (Ha tudjuk a postai irányítószámot, akkor a megye és a település nevének beírása helyett közvetlenül az irányítószám alapján is kereshetünk.)

Ha megnyomjuk a „Keresés” gombot, akkor alul megjelenik a találati lista a kiválasztott településen lévő gázcseretelepek címével és az üzemeltetők nevével.


Kellemes böngészést!


Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!