Gázcseretelep kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Örömteli a tél, ha felkészülünk gázzal

A téli időszakban felértékelődik azoknak a tárgyaknak a jelentősége, amelyek könnyebbé teszik a hűvös időszak átvészelését. A különféle eszközök közös tulajdonsága, hogy többségükben gázzal üzemelnek, vagyis szükség van hozzájuk a gázcseretelepeken vásárolható palackokra.

A PB-gáz egyik leggyakoribb felhasználási módja a fűtés és a meleg víz készítése. A fűtéshez használhatunk fixen beépített gázkonvekort, vagy szieszta kályhát. A szieszta kályhák legnagyobb előnye, hogy nem szükséges a vezetékes gáz bekötése, egyszerűen, gázpalackról is lehet üzemeltetni a készüléket. Emelett számos gázpalackról működő berendezést találunk, akár a PrimaNet online szakáruházban is!

Fűtőberendezések a PrimaNeten

A szieszta kályhák kezelése során be kell tartanunk néhány fontos biztonsági szabályt, hogy a működés optimális legyen, és elkerüljük a baleseteket. A szieszta kályha ugyanis nincs kéménybe kötve, a légtérből szívja el az égéshez szükséges oxigént, ezért működtetése közben fokozott figyelmet igényel. A kályhák mellett a vízmelegítők is fontos szerepet játszanak télen. Lényeges, hogy műszakilag megfelelő bojlerek, kazánok legyenek az otthonunkban vagy a cégünknél, és ne hanyagoljuk el a készülékek éves átvizsgáltatását.

A PB-gázzal működő berendezések között a teraszfűtők – más néven hőgombák – nagyon népszerűek a hideg évszakokban, ugyanis a vendéglátósok másképp nem is tudják megoldani a külső terek fűtését. A hőgombák jellemzője, hogy 5-20 négyzetméter közötti teret képesek bemelegíteni, a talpukat pedig úgy alakították ki, hogy a Gastro Mini palackok pontosan illeszkedjenek bele. A PB-gázzal üzemelő teraszfűtők előnye a mobilitás, szabadon mozgathatók, szemben az elektromos berendezésekkel. Sokan otthonra is beszereznek ilyen készülékeket, ha a vendégeiket szeretnék télen is a teraszon fogadni.

A fűtés és a vízmelegítés mellett a PB-gáz másik jelentős felhasználási területe a főzés. Ez a tevékenység nem évszakhoz kötött. A PB-gázzal működő sütő-főző berendezések praktikusak, ugyanis egyenletes hőmérsékletet adnak, és gyors velük a munka.

Akármelyik tevékenységhez is van szükségünk gázpalackra, mindenképp érdemes megnézni, hol található a legközelebbi cseretelep. Különösen ügyeljünk arra, hogy az ünnepek alatt megváltozott nyitvatartási időkkel működhetnek a cseretelepek. Ne feledjük, hogy a gáz hiánya télen nemcsak kellemetlenséget, hanem akár életveszélyt is okozhat.

Van már PrimaNet katalógusa?

Most mindenképpen megéri kicseréltetni az üres, 11,5 kilogrammos PB-gázpalackokat, esetleg újat venni, mert a palackok mellé a vásárlóink megkapják a PrimaNet katalógust is. A PrimaNet katalógusról ezen a linken olvashat többet:

https://www.primanet.hu/blog/Megjelent-a-PrimaNet-hu-online-katalogusa


Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!