Gázcseretelep kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Keresse a Príma Kemping Palack-ot!

A Prímagáz Hungária Zrt. PB gázpalack kínálata újabb egységgel bővült: már kapható az újratölthető Príma Kemping PB palack.

A piros színű, kemping PB-gázpalack 3 kg-os (6l), és beépített szeleppel készült. Ajánlott kirándulóknak, kempingezőknek, túrázóknak, vadászoknak, halászoknak, stb... A kemping palack kíválóan használható különféle kemping főzőkészülékek és berendezések működtetéséhez. A palack érdekessége, hogy hátoldalán egy QR kód található, melyet okostelefonnal leolvasva azonnal megnézhetők a cserepontok.

Az üres Príma Kemping Palack (maga a palacktest) megvásárolható a www.PrimaNet.hu webáruházban, ezen a linken: https://www.primanet.hu/termekek/PWS-005178-01/prima-kemping-pb-palack-3-kg-ujratoltheto.html

Amennyiben töltött palackot szeretne vásárolni, vagy a már kiürült palackját telire cserélni, úgy használja a gázcseretelep keresőnket. Az hálózatok közül (lásd: bal oldalon 'Válasszon/összes hálózat') válassza a PRÍMA KEMPING PALACK opciót. Ezt követően megjelenik Magyarország térképén az összes csere- és vásárlási pont, nyitva tartással együtt. Ha megnyomja a kereső alatt lévő 'Lista megjelenítése' gombot, akkor a térképes nézeten kívűl listában felsorolva is megtekintheti az adott cégeket.

Príma Kemping PB palack


Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!