Gázcseretelep kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Vendéglátáshoz speciális palackokat ajánlunk

Kifejezetten otthoni főzésre, grillezésre, illetve a vendéglátó vállalkozások számára fejlesztette ki a Prímaenegria a Gastro Mini és Gastro Maxi gázpalackokat. Vendéglátás alatt nemcsak a főzést, melegen tartást értjük, hanem például a teraszfűtők használatát, amelyek táplálásához ideálisak a Gastro Mini palackok.

Gastro mini: kicsi, de erős

A Gastro Mini palack 11 kilogrammos töltetsúlyú, inkább az otthoni sütés-főzésre, vagy kisebb társaságok kiszolgálására alkalmas, propángázt tartalmaz. A Mini palack nagy előnye, hogy a grillezéshez is ideális, alacsony kialakítása miatt a legtöbb gázos grillsütőhöz csatlakoztatható. A gázzal működő grillkészülékek kedveltek a sütögető társaságok körében. Gyorsan elkészül az étel, folyamatosan kiszolgálható nagyobb létszámú vendég is. Ennek a palacktípusnak az az előnye, hogy kicsi, könnyen mozgatható, illetve szállítható.

Gastro Mini gázpalack

A propán töltet akkor is ideális, ha hidegben használjuk, amikor a PB-gáz térfogata, így a nyomása lecsökken. A propán maradéktalanul kinyerhető a palackból, ami nagy előny például disznóvágáskor, amikor kisebb tragédiával érne fel, ha pörzsölés közben akadna el a gázáramlás.

Gastro Maxival még tovább tart

A Gastro Maxi palackok 23 kilogramm töltetsúlyúak, PB-gázt tartalmaznak, alkalmasak arra, hogy nagyobb társaságnak is főzzenek, grillezzenek velük. Ha láttunk már szabadtéri fogadást, esküvőt, ahol a nagy üstöket alulról gázláng melegítette, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy Gastro Maxival dolgoztak. Ezekkel a palackokkal hosszabb távon, akár több napos rendezvényeken is nagy gázbiztonság érhető el. Egyenletesen lehet dolgozni vele, mert a fűtőértéke mintegy 2,5-szer nagyobb a földgázénál, és az energiatartalma nem ingadozik. Nemcsak kitelepülésekhez ajánlott, hanem olyan büfékhez, vendéglőkbe is, ahol fixen telepített eszközökön dolgoznak.

Gastro Maxi 23 kg

A Gastro palackokat gyorscsatlakozóval láttuk el, amellyel a csere gyorsan, kényelmesen elvégezhető, nem akadályozza a kiszolgálást, sütés-főzést. A gyorscsatlakozó kezelése nem igényel szakértelmet.

A vendéglátás nem csak az ételek elkészítéséből áll, a Gastro palackok akkor is jó szolgálatot tesznek, ha az idő hidegebbre fordul. Ne csak arra gondoljunk, hogy beköszönt az ősz, akár nyáron is előfordulnak hűvösebb esték. Ekkor a teraszfűtőkkel érhetjük el, hogy a vendégek ne meneküljenek hanyatt-homlok, hanem továbbra is kellemesen érezzék magukat. A Gastro Mini palackot úgy méretezték, hogy a legtöbb teraszfűtő talpába illeszkedik. Kis súlya miatt a szerkezetek könnyen mozgathatók.

Tekintse meg teljes gázpalack kínálatunkat! >>


A gázpalackokat üres állapotban kínáljuk. Ön is üzemeltethet gázcseretelepet, ahol vásárlóink teli palackokra cserélik az üreseket. Így Ön biztos bevételforrásra tehet szert!
Segítünk beindítani cseretelepét! Vegye fel velünk a kapcsolatot most!


A gázcseretelepek üzemeltetésének előnyeiről itt olvashat! >>


Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!