Gázcseretelep kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Hűségprogram – Járjon velünk jól!

Kezdetben palackos, vagy tartályos szolgáltatásra szerződött partnereink számára hoztuk létre hűségprogramunkat, amelyet 2016 év végén azonban kiterjesztettünk palackos és autógáz viszonteladó partnereinkre is.

A program alapja, hogy minden 10 kg PB-gáz, valamint 20 liter autógáz megvásárlása után 1 db hűségpontot írunk jóvá hűségkártyás partnereinknek. A pontokat összegyűjtve jelentős, akár százezres értékű kedvezményekre válthatják be a PrimaNet.hu online szakáruház különböző termékeinél. A tapasztalatok alapján elmondható, hogy cseretelepet üzemeltető partnereinknél gyorsan gyűlnek a pontok, így akár rendszeresen élhetnek az épp aktuális kedvezményekkel.

Az árengedménnyel kínált termékek köre időről-időre változik, ezért érdemes rendszeresen ellátogatni a https://extranet.primaenergia.hu oldalra, ahol az aktuális, kedvezménnyel vásárolható termékek listája megtalálható. Az oldalt, illetve a termékeket csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe! A programba regisztrálni oldalunkon keresztül lehet . A regisztrációhoz szükséges azonosító kódját kérje vevőszolgálatunktól a vevoszolgalat@primaenergia.hu email címen! A kód ismeretében hozhatja létre egyéni fiókját. A kedvezményesen megvásárolható eszközök között egyebek mellett rendszeresen megtalálhatók a különböző professzionális BOSCH szerszámgépek, a Barbecook, Fiskars, Gerber, Iweld márkák gépei, szerszámai. A regisztráció a programba természetesen ingyenes, a kedvezmények mértéke pedig minden résztvevőnek egyértelművé teszi: a Prímaenergia gondoskodik partnereiről.


Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!