Gázcseretelep kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Ilyen csak nálunk van!

Régóta tudjuk, hogy nem mindegy, hol cseréli az ember a gázpalackot. Most van egy újabb jó ok arra, hogy mindenki kizárólag a Prímaenergia gázcseretelepein vásárolja meg 11,5 kilogrammos háztartási PB-palackját. Ugyanis mindenki, aki feltölti a www.primadisznotor.hu oldalra a palack zárófóliáján szereplő kódot, sorsoláson vesz részt.

A játékban három nyertes egy-egy disznótort kap tőlünk ajándékba, ahol a Prímaenergia Zrt. nemcsak a disznót és minden hozzávalót biztosítja, de egy sztárfellépőt is, akinek társaságában a szerencsések eltölthetik ezt az emlékezetes napot. A játékosoknak nincs más dolga, mint a megvásárolt PB-palack kódját feltölteni, és ugyanott kiválasztani, kit hívnának meg legszívesebben a disznótorukra. Tóth Verát, Nagy Ferót, vagy éppen Majkát? A játékosok ugyanígy eldönthetik azt is, milyen fajtájú disznót szeretnének vágni. Sőt, kiegészítő játékos programok közül is szemezgethetnek és a legszimpatikusabbat megvalósítjuk!

 Annak sem kell szomorkodnia, aki nem a főnyereményt kapja. Több száz kreatív falinaptár, praktikus edényfogó kesztyűk, kötények, és minden héten egy értékes party üstkészlet vár játékosainkra.

Nem kell hozzá más, a játék ideje alatt, február közepéig venni egy – vagy több – 11,5 kg-os palackot, és feltölteni a www.primadisznotor.hu oldalra. A játék részletes leírása és a szabályzat a fenti oldalon megtalálható.

Ha még nem tudja, melyik az Önhöz legközelebbi Prímaenergia gázcseretelep, akkor az oldalon található keresővel könnyedén megtalálhatja.

Legyen malaca!


Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!