Gázcseretelep kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Jön a teraszfűtők szezonja

Hűvös estéken, hidegebb napokon is meleg fogadtatásban lehet részünk az erkélyen, teraszon, pergolák alatt, kertben és udvaron, ha van gázüzemű teraszfűtőnk!

Mindenki szeret kint lenni a szabad levegőn, teraszon és kertben, de az év nagy részében korlátozottan élvezhetjük a nyitott terek örömeit. A meleg évszakok ellenére gyakran túlságosan lehűl a levegő ahhoz, hogy kint töltsük az időnket, de ilyekor se mondjunk le a friss levegőről! Szerencsére, a teraszfűtők segítenek az optimális hőmérséklet biztosításában, így tovább élvezhetjük például az esti sütögetéseket vagy sütizős-teázós beszélgetéseket, míg az izzó fűtőelemek rendkívül kellemes atmoszférát teremtenek mind a sötétben, mind a borongós időben – bármikor, bármelyik évszakban.

 

Legyen szó pihenésről, szórakozásról, társasági eseményről, a tavaszi-nyári estéken nem szívesen megy be senki a szabad levegőről a zárt térbe. A teraszfűtők szinte azonnal felmelegítik a levegőt az adott területen, a kellemes meleget ernyőszerűen sugározva – mérettől függően akár 8-10 embernek is elegendő hőt képesek leadni.

A teraszfűtők kezelése egyszerű, a gyújtás piezoelektromos szerkezettel történik, nem szükséges gyufa vagy öngyújtó. Minimum és maximum (4 és 8 kW) között fokozatmentesen állítható hőerősség-szabályzóval szereltek, illetve ezen kívül őrláng funkcióval is rendelkeznek. Energiaellátásukról 11,5 kg-os PB-gázpalack gondoskodik, amely a talpban helyezkedik el. Használhatjuk a Gastro Mini palackokat is, melyeket úgy terveztek, hogy a főzés mellett pontosan illeszkedjenek a teraszfűtők talpába is, ahol kis súlyuk miatt könnyen lehet mozgatni a berendezéseket.

A gázüzemű fűtőberendezés a hőtermeléshez PB-gázból nyeri az energiát. A gyorscsatlakozós palackokat könnyen lehet cserélni, így nincs egy perc kiesés sem. A fűtőszálak magasan állnak, hogy a hő ne érje a palackot, és speciális kialakításuknak köszönhetően hatékonyan befűtik a környezetüket. Könnyű anyagból készülnek, gyakran kerékkel vannak felszerelve, hogy még könnyebben lehessen átmozgatni az igényeknek megfelelően. A teraszfűtők mellett kisebb asztali és fali fűtőtestek is kaphatók, melyek kis helyen is elférnek, de kellő meleget adnak a körülötte vagy alatta ülők számára.

És végül, de nem utolsó sorban természetesen nagyon fontos a megjelenés, hogy a készülék ne csak jól fűtsön és praktikus legyen, hanem ízléses is, jól is illeszkedjen a már meglévő környezethez, bútorokhoz. Teraszfűtők az elegánstól a rusztikusig, inox, fehér, antracit, vagy rattan színekben, formákban is rendelhetők!

Alakítsuk át a kertünket szabadtéri szobává állandóan változó szezonális dekorációval. Válasszuk ki hozzá a számunkra leginkább megfelelő készüléket, és élvezzük a hosszú estéket a friss levegőn!

Nem kell megijednünk, ha üres a palack, országszerte több mint 3000 aktívan működő Prímaenergia cseretelepen cserélhetjük ki az üres palackokat!

Ha nincs rá időnk, természetesen hívhatjuk a Prímagázfutárt helyi tarifával a 06-20/533-3333-as számon, vagy rendeljük meg online a Prímaenergia weboldalán . Ha előrelátóak voltunk, akkor csak vegyük elő a Príma Kuponunkat, hiszen bármelyik pillanatban megérkezhet a futár a cserepalackkal attól függően, hogy milyen időpontot adtunk meg a kupon vásárlásakor.

 


Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!