Gázcseretelep kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Mennyire van messze a gázcseretelep?

Sokan nyaralójukban, hétvégi házukban is inkább egész évben fizetik a földgáz „alapdíját”, mondván, hogy „ne kelljen palackért futkosni, amikor szükség van rá”.

Nézzük meg, mennyit is kell pontosan a palackért „futkosni”. Eláruljuk, semennyit. Egyrészt országszerte mintegy 3000 Prímaenergia cseretelep várja vevőit, így szinte kizárt, hogy a „telekre” menet ne tudna valaki megállni az autóval néhány percre, amíg az új palackot megkapja.

De ha valaki nem autóval jár, vagy nem szeretne bajlódni a palack cipelésével és bekötésével, egyszerűen hívja fel előző nap a Gázfutárt, és beszéljék meg, hogy mikorra és milyen címre kéri a teli palackot. Kollégánk pontosan érkezik, és be is köti az újat a régi helyére.

Innentől tehát csak egy minimális odafigyelés kell, és mindjárt megtakarítottunk többezer forintot csak a hétvégi ház gázfogyasztásán, anélkül, hogy egy lépést tettünk volna.


Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!