Gázcseretelep kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Sikerrel zárult a Príma Disznótor játék

Véget ért a Prímaenergia által szervezett palackos nyereményjáték. A játékkiírásnak megfelelően három szerencsés játékos 1-1 disznótort nyert, a kiválasztott sertésfajtával, a sztárfellépő produkciójával és egy opcionális bónusz élménnyel, továbbá számos tárgyi nyeremény is gazdára talált.

A hamisíthatatlan falusi disznóvágás a téli hónapokban az egyik legnépszerűbb vidéki tevékenység. Az évszázados népi hagyományoknak megfelelően, január-februárban hirdetett disznótoros versenyt a Prímaenergia Zrt. is, amely minden kétséget kizáróan nagy sikerrel zárult.

A nyereményjáték fődíja három disznótoros mulatság volt, olyan sztárfellépőkkel, mint Tóth Vera, Majka és Nagy Feró, akik fergeteges énekes produkciójukkal tették még felejthetetlenebbé az eseményt! A játékosok azt is eldönthették, hogy melyik sertést szeretnék feldolgozni a mangalica és a magyar nagyfehér fajták közül. Sőt lehetőségük volt olyan bónusz élmények közül is válogatni, mint a talicskaverseny, hurkaevő verseny, kolbásztöltő verseny, gázpalacktartó verseny, vagy közös éneklés a korábban kiválasztott fellépővel.


A másfél hónapig tartó játékban való részvételhez elég volt legalább egy darab, 11,5 kg-os Prímaenergia PB-gázpalackot vásárolni, majd a palack zárófóliáján található kódot a megadott weboldalra feltölteni.


A sorsolást követően saját disznótort nyert Berki Ilona Agyagosszergényből, aki egy Nagy Feró koncerttel is gazdagabb lett. A keszthelyi Kránicz Zoltán Tóth Verával együtt dolgozott fel egy magyar nagyfehéret, míg Bugyik András Majkát választotta ahhoz, hogy megbirkózzon a mangalicával Pázmándfalun.


A „legprímább” disznótorokon a pálinkaáldomást követően nem csak az összesereglett barátok és rokonok álltak helyt, hanem a sztárvendégek is fáradhatatlanul darabolták a húst, töltötték a kolbászt és sózták a szalonnát.


Gratulálunk a nyerteseknek!

Az eseményekről fényképes és videós beszámolók is készültek, amelyek Facebook-oldalunkon tekinthetők meg.


Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!